Autobelettering bedrijfswagens en meer

Wilt u herkenbaar, uniek en opvallend de weg op met uw bedrijfsauto? Laat uw wagen beletteren door Hi-Design in Nieuw-Beerta! Hier wordt u snel op weg geholpen wanneer u al een logo heeft, maar ook wanneer u nog startende bent en wel wat hulp kunt gebruiken bij het ontwerpen van uw huisstijl en logo.

Mogelijkheden belettering en bedrukking bedrijfswagens en personenvervoer
Bekijk mijn uitgebreide portfolio voor de mogelijkheden, of neem contact met mij op over uw unieke opdracht voor professionele belettering van uw bedrijfsauto, bestelbus, vrachtwagen, crossmotor, taxi(bus), boot of aanhanger. Er is heel veel mogelijk, zo kan ik tevens de belettering en het bestickeren van bordjes en wegwijzers voor u verzorgen.

Leuke, nieuwe opdracht - Hi-Design Nieuw-Beerta

Leuke, nieuwe opdracht

16 april 2023 - Recent kreeg ik de leuke opdracht om deze groene kinderoverall te bedrukken met een mooie trekker, en de naam van de gelukkige die dit mooie pak kan gaan dragen! Lekker buiten spelen en helpen in de... lees verder »

Feit: nieuw record voor Hi-Design! - Hi-Design Nieuw-Beerta

Feit: nieuw record voor Hi-Design!

26 januari 2023 - Met een lengte van 13,6 meter is de belettering van deze vrachtwagen de langste belettering die ik ooit heb gerealiseerd. Deze mooie opdracht werd mij aangeboden door transportbedrijf. J. de Wit en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.