Diverse bedrukkingen en relatiegeschenken

Bij Hi-Design kunt u terecht voor:
Letterlijk alles waar een naam of logo op kan worden bedrukt of geborduurd!

Waar u dan aan kunt denken?
Ik verzorg met liefde en professionaliteit de bedrukking van uw relatiegeschenken zoals mokken, pennen, zaklampen, aanstekers, usb-sticks of knuffelbeesten of anders peelgoed, maar ook het borduren van bijvoorbeeld handdoeken behoort tot de mogelijkheden. Ik kan tevens parkeer- en wegwijsborden van een bedrukking voorzien. Of metalen producten, mokken, spandoeken, klompen etc... U kunt het zo gek niet bedenken.

De mogelijkheden van bedrukking bij grafisch designstudio Hi-Design
Neem rustig een kijkje in mijn portfolio, en lees ook eens mijn blogberichten voor andere, recente projecten en opdrachten. Wilt u meer weten, of heeft u zelf een mooie opdracht voor mij? Aarzel niet en neem contact met mij op, ik help u graag!


Leuke, nieuwe opdracht - Hi-Design Nieuw-Beerta

Leuke, nieuwe opdracht

16 april 2023 - Recent kreeg ik de leuke opdracht om deze groene kinderoverall te bedrukken met een mooie trekker, en de naam van de gelukkige die dit mooie pak kan gaan dragen! Lekker buiten spelen en helpen in de... lees verder »

Feit: nieuw record voor Hi-Design! - Hi-Design Nieuw-Beerta

Feit: nieuw record voor Hi-Design!

26 januari 2023 - Met een lengte van 13,6 meter is de belettering van deze vrachtwagen de langste belettering die ik ooit heb gerealiseerd. Deze mooie opdracht werd mij aangeboden door transportbedrijf. J. de Wit en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.