Borduren en bedrukken van diverse kleding

Bent u op zoek naar een manier om via kleding de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten? Voor het professioneel laten bedrukken en borduren van bedrijfskleding, petten, mutsen, truien, overalls, jassen, T-shirts, polo's, vrijgezellenoutfits, handdoeken en meer kunt u terecht bij Hi-Design in Nieuw Beerta.

Maar ook voor het laten bedrukken of borduren van slabbetjes, lakens, kinderoveralls en andere baby- en kinderbenodigdheden kunt u mij benaderen.

Voor een verzorgde uitstraling en vergroten van naamsbekendheid
Wilt u meer weten over wat er mogelijk is op het gebied van kleding bedrukken en borduren, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik help u graag met een professionele en verzorgde uitstraling voor uw onderneming!Leuke, nieuwe opdracht - Hi-Design Nieuw-Beerta

Leuke, nieuwe opdracht

16 april 2023 - Recent kreeg ik de leuke opdracht om deze groene kinderoverall te bedrukken met een mooie trekker, en de naam van de gelukkige die dit mooie pak kan gaan dragen! Lekker buiten spelen en helpen in de... lees verder »

Feit: nieuw record voor Hi-Design! - Hi-Design Nieuw-Beerta

Feit: nieuw record voor Hi-Design!

26 januari 2023 - Met een lengte van 13,6 meter is de belettering van deze vrachtwagen de langste belettering die ik ooit heb gerealiseerd. Deze mooie opdracht werd mij aangeboden door transportbedrijf. J. de Wit en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.