Professioneel drukwerk

We verzorgen vele soorten drukwerk voor een professionele uitstraling. Hierbij valt te denken aan het drukken van o.a. visitekaartjes, kaarten, flyers, folders, posters, stickers, bierviltjes en pennen voor uw organisatie of evenement.

Drukwerk met een nette en verzorgde uitstraling
Zoveel mensen, zoveel wensen. Hieronder ziet u een impressie van wat er zoals mogelijk is. Hebt u een ander verzoek, of wilt u weten wat er mogelijk is in uw unieke situatie? Neem vrijblijvend contact met mij op, ik kijk graag of ik verder kan helpen bij het realiseren van uw drukwerkwensen.Leuke, nieuwe opdracht - Hi-Design Nieuw-Beerta

Leuke, nieuwe opdracht

16 april 2023 - Recent kreeg ik de leuke opdracht om deze groene kinderoverall te bedrukken met een mooie trekker, en de naam van de gelukkige die dit mooie pak kan gaan dragen! Lekker buiten spelen en helpen in de... lees verder »

Feit: nieuw record voor Hi-Design! - Hi-Design Nieuw-Beerta

Feit: nieuw record voor Hi-Design!

26 januari 2023 - Met een lengte van 13,6 meter is de belettering van deze vrachtwagen de langste belettering die ik ooit heb gerealiseerd. Deze mooie opdracht werd mij aangeboden door transportbedrijf. J. de Wit en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.