Feit: nieuw record voor Hi-Design!

Feit: nieuw record voor Hi-Design!

Feit: nieuw record voor Hi-Design! Hi-Design Nieuw-Beerta

Geschreven door:
, 26 januari 2023

Met een lengte van 13,6 meter is de belettering van deze vrachtwagen de langste belettering die ik ooit heb gerealiseerd. Deze mooie opdracht werd mij aangeboden door transportbedrijf. J. de Wit en Zn.

Belettering van bedrijfswagens, aanhangers en vrachtauto's in Nieuw-Beerta

Zoals u ziet kunt u voor de belettering van uw bedrijfswagen terecht bij mijn studio Hi-Design in Nieuw-Beerta. Maar ook wanneer u beginnend ondernemer bent, en nog geen (goed) logo hebt, denk ik graag met u mee. Zo bied ik tevens in mijn dienstenaanbod aan het ontwerpen van uw logo en huisstijl.

Wilt u meer weten over het beletteren van uw bedrijfsvervoer, zoals taxi of vrachtwagen, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het bespreken van de uitgebreide mogelijkheden.


Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Leuke, nieuwe opdracht - Hi-Design Nieuw-Beerta

Leuke, nieuwe opdracht

16 april 2023 - Recent kreeg ik de leuke opdracht om deze groene kinderoverall te bedrukken met een mooie trekker, en de naam van de gelukkige die dit mooie pak kan gaan dragen! Lekker buiten spelen en helpen in de... lees verder »

Feit: nieuw record voor Hi-Design! - Hi-Design Nieuw-Beerta

Feit: nieuw record voor Hi-Design!

26 januari 2023 - Met een lengte van 13,6 meter is de belettering van deze vrachtwagen de langste belettering die ik ooit heb gerealiseerd. Deze mooie opdracht werd mij aangeboden door transportbedrijf. J. de Wit en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.