Leuke, nieuwe opdracht

Leuke, nieuwe opdracht

Leuke, nieuwe opdracht Hi-Design Nieuw-Beerta

Geschreven door:
, 16 april 2023

Recent kreeg ik de leuke opdracht om deze groene kinderoverall te bedrukken met een mooie trekker, en de naam van de gelukkige die dit mooie pak kan gaan dragen!

Lekker buiten spelen en helpen in de werkplaats in een bedrukte kinderoverall met naam
Geen zorgen om vieze kleding, met een prachtig bedrukte overall blijven de kleren eronder schoon, en kunnen de kinderen gewoon lekker spelen en natuurlijk vies worden op de boerderij, of de ouders meehelpen in de schuur of garage.

Ik deel graag de foto's van dit leuke project met u. Wilt u ook kleding laten bedrukken of borduren, neem dan gerust contact met mij op en ik kijk graag wat ik voor u kan betekenen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Leuke, nieuwe opdracht Hi-Design Nieuw-Beerta
  • Leuke, nieuwe opdracht Hi-Design Nieuw-Beerta
Leuke, nieuwe opdracht - Hi-Design Nieuw-Beerta

Leuke, nieuwe opdracht

16 april 2023 - Recent kreeg ik de leuke opdracht om deze groene kinderoverall te bedrukken met een mooie trekker, en de naam van de gelukkige die dit mooie pak kan gaan dragen! Lekker buiten spelen en helpen in de... lees verder »

Feit: nieuw record voor Hi-Design! - Hi-Design Nieuw-Beerta

Feit: nieuw record voor Hi-Design!

26 januari 2023 - Met een lengte van 13,6 meter is de belettering van deze vrachtwagen de langste belettering die ik ooit heb gerealiseerd. Deze mooie opdracht werd mij aangeboden door transportbedrijf. J. de Wit en... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.